Asparagus - தண்ணீர்விட்டான் கிழங்கு.

மணக்கால் அய்யம்பேட்டை | AM 2:05 | Best Blogger Tips
Yahoo Lifestyle-
Asparagus - தண்ணீர்விட்டான் கிழங்கு.

Helps in the generation of nerve impulses. 
It is also a rich source of Vitamin C. 
These also change our mood for the better.
It is also a rich source of Vitamin C. 
These also change our mood for the better.
Asparagus is rich in folate and tryptophan. 
According to recent research, low levels of folate is a condition found common in half of the cases of depression. 
Our Brain uses Tryptophan to make serotonin, which is mood-stabilizing neurotransmitter.
=
ஏறக்குறைய 100 கிராம் (6 எண்களுக்கு மேல்) வேகவைத்த தண்ணீர்விட்டான் கிழங்கின் மினரல்கள், வைட்டமின்கள்
2.16 grams Protein (புரோட்டின்)
20 Calories (கலோரீஸ்)
1.8 grams dietary fiber (டயடிரிக் பைபர்)
Minerals – மினரல்ஸ் 
1) Potassium 202 mg (பொட்டாசிம்)
2) Phosphorus 49 mg (பாஸ்பரஸ்)
3) Magnesium 20 mg (மெக்னிசியம்)
4) Calcium 21 mg (கால்சியம்)
5) Iron – 0.82 mg (அயன்)
6) Sodium – 13 mg (சோடியம்)
7) Zinc – 0.54 mg (சின்க்)
8) Copper – 0.149 mg (காப்பர்)
9) Manganese – 0.139 mg (மாங்கனீஸ்)
10) Selenium – 5.5  mg ( செள்ளநீயம்)
=
இன்னும் சில
Vitamins – வைட்டமின்ஸ்
Vitamin A – 905 IU (வைட்டமின் A)
Vitamin C – 6.9 mg (வைட்டமின் C)
Niacin – 0.976 mg (நியாசின்)
Folate – 134 mcg (போலேட்)
Vitamin B1 (Thiamine) -0.146 mg (வைட்டமின்- B1 – தையாமின்)
Vitamin B2 (Riboflavin) -0௦.125 mg (வைட்டமின் – B2 ரிபோப்லாவின்)
Pantothenic Acid – 0.203 mg (பாண்டோதெனிக் ஆசிட்)
Vitamin B6 – 0.071 mg (வைட்டமின் B6)
Vitamin K – 45.5 mcg (வைட்டமின் K)
Vitamin E – 1.35 mg (வைட்டமின் E)..Yahoo Lifestyle-
Asparagus - தண்ணீர்விட்டான் கிழங்கு.

Helps in the generation of nerve impulses.
It is also a rich source of Vitamin C.
These also change our mood for the better.
It is also a rich source of Vitamin C.
These also change our mood for the better.
Asparagus is rich in folate and tryptophan.
According to recent research, low levels of folate is a condition found common in half of the cases of depression.
Our Brain uses Tryptophan to make serotonin, which is mood-stabilizing neurotransmitter.
=
ஏறக்குறைய 100 கிராம் (6 எண்களுக்கு மேல்) வேகவைத்த தண்ணீர்விட்டான் கிழங்கின் மினரல்கள், வைட்டமின்கள்
2.16 grams Protein (புரோட்டின்)
20 Calories (கலோரீஸ்)
1.8 grams dietary fiber (டயடிரிக் பைபர்)
Minerals – மினரல்ஸ்
1) Potassium 202 mg (பொட்டாசிம்)
2) Phosphorus 49 mg (பாஸ்பரஸ்)
3) Magnesium 20 mg (மெக்னிசியம்)
4) Calcium 21 mg (கால்சியம்)
5) Iron – 0.82 mg (அயன்)
6) Sodium – 13 mg (சோடியம்)
7) Zinc – 0.54 mg (சின்க்)
8) Copper – 0.149 mg (காப்பர்)
9) Manganese – 0.139 mg (மாங்கனீஸ்)
10) Selenium – 5.5 mg ( செள்ளநீயம்)
=
இன்னும் சில
Vitamins – வைட்டமின்ஸ்
Vitamin A – 905 IU (வைட்டமின் A)
Vitamin C – 6.9 mg (வைட்டமின் C)
Niacin – 0.976 mg (நியாசின்)
Folate – 134 mcg (போலேட்)
Vitamin B1 (Thiamine) -0.146 mg (வைட்டமின்- B1 – தையாமின்)
Vitamin B2 (Riboflavin) -0௦.125 mg (வைட்டமின் – B2 ரிபோப்லாவின்)
Pantothenic Acid – 0.203 mg (பாண்டோதெனிக் ஆசிட்)
Vitamin B6 – 0.071 mg (வைட்டமின் B6)
Vitamin K – 45.5 mcg (வைட்டமின் K)
Vitamin E – 1.35 mg (வைட்டமின் E)..
 
 
Via Vijayavel Kathirvel